Followers

Wednesday, October 21, 2015

Bila Si Putih merajuk

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua...
Hari ni, hari ketiga amy ade driver g keje...
Ahahaha...kesahnya, Si Putih tu dah merajuk...
Kali ni merajuk nya bukan sikit-sikit...
Serius punye merajuk...
Korang percaya tak kereta ni ade perasaan???
Amy percaya...hihi...
Tapi jangan la percaya sangat...
Kang sesat pulok...
seminggu dua lepas, kami sibuk duk cara kete yang pakwe baru amek...
Pakwe nye amek kete old skol...
So sibuk la bkaji nak tukar enjin la, nak bawak p konvoi la, nak ke sana sini la...
Sabtu lepas waktu naik Si Putih ni pulak, tetibe mata ni kenan tengok ford ranger...
Mulut yang gatal ni pulak laju je sebut eh jom la kita pakai ford ranger...
Pastu dok la puji ford ranger tanpa fikir perasaan Si Putih tu...
Malam nye, hamek kau, angin takde, ribut takde, tetibe die menjerit lalu berasap di jalanan... hah tu dia da merajuk...
n sekarang tersadai la dia kat rumah,
Pakwe pun malam-malam je la free nak repair nye...
In syaa Allah esok dah boleh drive semula...
Rindu rasenye nak memandu
Owh pepagi dah membebel...
Moga hari korang terang seterang terangnya hari ni...
Kerje baik-baik...
Cuba eklas kan hati dalam setiap perbuatan kita...
In syaa Allah...
Ok daaa...
Tata
ni pic semalam...tapi view ngan hari ni sama je...JEREBU...