Friday, September 28, 2012

Pertama Kali

Assalamualaikum...Selamat Pagi...

Hari ni adalah hari tanpa bos di ofis, maka amy damai... tapi bukan pasal ni amy nak cite... Kelmarin amy tertarik dengan satu bag kat satu blog ni...cantik kot...lepastu tangan macam gatal isi form...semalam dah wat payment pun guna maybank2u ha.. tapi amy taknak bagitahu sape-sape dulu sebelum beli tu...coz nanti dicop pembazir... sebab last week baru beli handbag...and sekarang amy tengah aim lagi satu bag...gila tak rabun mata...ada less 70% lagi..giler-giler... masalahnya sekarang mana kau duit juta-juta...meh datang kat amy meh... nanti kalau bag yang amy beli online tu dah dapat, amy menunjuk-nunjuk kat sini ea...boleh gitu? mestilah boleh kan...


*sedang perlu melakukan sesuatu untuk hilang kan sesak nafas...
*kalau tak dapat sesuatu yang kita nak or harapkan boleh sesak nafas taw...

  ok dah...bye...



 

1 comment:

Noraim said...

haipppp ketuk tangan akak tu! apa ni beli beg byk2! hee.