Monday, November 3, 2014

awak kat mana

assalamualaikum...
selamat malam...

awak kat mana?

sungguh amy rindu sangat kat awak...
siapa awak?
awak lah
kawan amy...
last amy jumpa awak waktu amy kawen...
last amy contact awak rasenye dalam dua tiga minggu lepas awak hilang...
awak senyap macam tu je...
amy cuba call...
amy cuba mesej...
whatsapp...
sume takde balasan...

awak marah amy?
amy ada buat awak sedih?
awak marah amy?
awak tak rindu amy?

baru-baru ney amy nampak awak update blog...
amy baca ulang-ulang kali...
amy senyum sambil bayangkan reaksi awak masa taip blog...
amy rasa awak ok...
awak hepi sekarang...
awak tengah menghitung hari bahagia awak...
amy lega...

tapi awak...
sungguh amy rindu...
walapun tak pasti awak jumpa post ney ke tak...
amy tetap tulis jugak...
ney je jalan amy...
rindu awak sangat-sangat...
amy rasa awak tahu sape awak...
tu pun kalau awak masih baca blog amy...

awak...
amy tunggu khabar awak...
banyak sangat amy nak cakap ngan awak...

amy emosi :(

3 comments:

mizct10 said...

amy bukan pura kn??? hu..hu..

Amy said...

t kita jumpe ye syg :)

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur