Sunday, February 20, 2011

contest senyuman paling ceria

dah lama dik aim neyh tag amy tuk join contest neyh...tapi baru hari neyh berkesempatan tuk menj0in...maklum lah amy kan bakal menteri...ahakzzzz...ok dah merepek...j0m tengok contestnye...

contest neyh dianjurkan oleh cik namee roslan...


1. Follow blog namee untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 

7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)

ok tuk contest neyh...amy nak pertaruhkan pic amy yang amy rase amy nga senyum ngan ceria...cewaaaahhhhhh...

tadaaaaa....pic neyh diambil lbh kurang 2 tahun lepas...p x sampai 2 taun gi kot...
amy adalah tersenyum dengan ceria kat dalam gambar neyh adalah kerana ney saat awal amy memakai tudung...comel kan...lalalala....

3 sahabat yang bertuah tuk amy tag join contest ney ngan amy ialah...

ok sekian saje tuk contest yang ini...kite jumpe lagi di contest yang lain...:)
law ade sape2 yang nk join kan.... klik sini...sekian...


5 comments:

cik ayin said...

gud luck yaww :)

Baby Gurl said...

wah time kasih tag kite..
hargai sgt2...insya'ALLAH akan di update =))

Amy said...

cik ayin...makceh2...:)

Amy said...

baby gurl...t wat taw...:)

~terataibungaindah~ said...

akan diusahakan.hihi