Thursday, February 10, 2011

pluto ada pokok rambutan

selamat malam...

kowang taw x kat pluto ada pokok rambutan...amy pun baru taw...kisahnya, semalam amy mengkomen status sowang sahabat amy kat FB...die nak pindah pluto...beliau la yang bagitaw amy kat sane ade pokok rambutan...bukan 2 je taw...amy ingat kan kat sane gelap...rupenye x...kat pluto x gelap ouh...coz ade lampu stadium...terang giler a kan...bagus...terang 2 nanti orang takut nak wat dose...kate beliau lah...menarik kan...gud...

siapakah beliau yang amy maksudkan di atas...ok skang lupekan pasal pluto 2...amy nak cite sal sahabat amy neyh sebenarnye...beliau pun ada blog taw...seyez amy cakap, walaupun baru berblog,p die memang sempoi...sempoi gilak...x caya p lawat die kat sini...tengok selamba x selambanya beliau neyh...

bila amy kenal die??? amy kenal die neyh mase belajau kat UiTM di hatiku...kami duk 1 akademi yang sama iaitu akademi pengajian bahasa, p die neyh ke Bahasa Inggeris n amy ke Bahasa Melayu...amy tyme kat sane dulu memang x kacip ngan die...senyum2 gi2 je law nampak...awalnye amy ingat die neyh dulu cam ala2 kerek jek taw...xtaw nape amy ley bpikiran gitu...tapi 2 lah...bak kata orang...x kenal maka x cinta...bila dah habis neyh baru la amy mula kenal2 mesra ngan beliau...ternyata pandangan awal amy adalah kurang tepat...coz beliau neyh upenye sangat friendly dan mesra pengguna...

moral of da story...dont judge a book by its cover...

dear  cik Raden Galoh Chindra Kirana ...nanti konvo kite men snap pic pelok-pelok a...


8 comments:

miss_neeya said...

hahaha..pokok rambutan..??
bukan ade pokok kelapa ke..?? :))

noraim said...

laa, akak selalu buat saspen. hihi.

Amy said...

miss neeya...pokok kelapa ade jugak ke...hehehe...

Amy said...

aim...saspen ye kat pluto ade pokok...:)

Ai Ni.. said...

huhu..kwn amy dah lm duk bumi ea..mesti dia yg tnm pokok rmbutan kt pluto tu..bw benih dr bumi..hihi

betol3..tak knl mk tak cinta kn.:)

Amy said...

nelly...amy pun syak macam 2 jugak la :)

Amira Naddia said...

oooo...kat sane memg best amy. org bumi jaat. pluto sume baek2.

mngapekah amy penah anggap dri ini kereks?

hehe..mgkin sbb dri ini kelihatn spt diva2..haha
dri ini slalu anggap amy sowg yg sewit2 sbb slalu je dgn incik chenta. i love both of u. tp love incik chenta amy tuh dr perspektif yg lain la

nti konvo kite pelok ketat ketat taw amy!

Amy said...

mira...luv u lah...:)