Friday, February 18, 2011

mummy nak kasi gift






assalamualaikum...ney tag pertama tuk malam neyh...dik Izzatul Hazwani yang tag amy tuk GA neyh...




MUMMYKAN PILIH SECARA RAWAk
 10 ORANG
DARI FOLLOWER BERTUAH MUMMY..
SO RAMAI2LAH JADI FOLLOWER MUMMY YER...
N kalau boleh tolong tinggal jejak anda semua kat GuestBook..senang mummy nak BW..
...tagkan 5 orang blogger..pastikan diorang tahu...
macam biasa letak kat sidebar yer banner tuh.....
 jadikan myblog 2 b ur bloglist..sebab lepas2 nie ada lagi GA mummykan buat...

makanya amy nak tag 5 owang pun secara rawak jugak lah...ngeee...kite ley kawan kan...kan3???

ha ney la syaratnye ye kawan2...tuk join GA ney sila lah ke blog mummy...jom la join reramai ye...best ouh coz tarikh akhir GA ini adalah dirahsiakan...


11 comments:

Amira Naddia said...

lau wat contest follower mst bertambah secare otomatik..men tipu!

Amy said...

hahaha...kate taktik yunk oi...patut la blog amy follower nek sikit2 je ye...xwat contest...hehhee...

are-tia said...

thanks sbb tag atia.. sbnrnyer atia x pnh join GA2 kt blog.. sbb x phm.. mgkin nie akn jd GA atia yg pertame.. tq..^_^

Cik Akma said...

gud luck :D

NURATIQAHKAMIJAN said...

amy tag kn tiqa?? thanks! :)
tapi boleh bgtau tak GA tuh ape amy??

noraim said...

hihi. gud luck akak :)

noraim said...

hihi. gud luck akak :)

Lala Latif said...

kite tag awak....
hehehe...

http://lalalatif.blogspot.com/2011/02/inspire-designs-1st-giveaway.html

diyana said...

amy..diyana ni..saya pon ad tag awk tok contest kat sini...:)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html

thanks sbb tag tok GA ari 2...:)

Miss Yaty said...

dah adat lah kalau kena follow tu..kalau tak follow cm ne nak tahu pasal contest tu balik kan...hihi

gudluck dear :)

qaseh johanna said...

ok..nk join le ni..tq sbb tag..
odw join GA.....!!!!!!!!